Huizenjacht Italie

HUIS KOPEN IN ITALIE MET EEN ERVAREN NEDERLANDSTALIGE MAKELAAR TER PLAATSE


Italy House Hunting biedt Nederlandstalige bemiddeling bij de aankoop van je huis in Italië. Koop nu je droomhuis, samen met een in Italië erkende, ervaren, Nederlandstalige makelaar.

Een huis koop je niet elke dag, en zeker niet in het buitenland of in Italië. Daarom kun je bij de aankoop beter bijgestaan worden door een ervaren Nederlandstalige makelaar ter plaatse. Bovendien kan een huis kopen in Italië nogal wat risico’s met zich meebrengen. Jouw vastgoedmakelaar volgt daarom het aankoopproces van het begin tot het einde.

Eerst is er de selectie van mogelijk geschikte huizen. Er worden bezoeken vastgelegd met andere makelaarskantoren in Italië. Na de bezoeken worden de verschillende mogelijkheden samen met de klant beoordeeld. Daarna volgt de onderhandelingsfase, de controle van de documenten, gevolgd door de afhandeling van het contract. Het aankoopproces eindigt bij de notaris in Italië.

Jouw vastgoedmakelaar is tevens je tolk tijdens het volledige aankoopproces. Het aankoopproces in Italië wordt je stap voor stap uitgelegd in je eigen taal en de verschillen met het aankoopproces in België of Nederland worden duidelijk gemaakt.
Italy House Hunting is een activiteit van Alba Toscana Immobiliare, een Nederlandstalige makelaar die in Italië gevestigd en erkend is sinds 2009. Wij vereenvoudigen de contacten met Italiaanse makelaars, die voor de verkoper optreden, en de onderhandelingen. Bovendien heb je ongetwijfeld vele vragen, waarop je best een antwoord krijgt in je eigen taal.

Wil je een huis kopen in Italië? Contacteer dan Italy House Hunting.

De zaakvoerder, Kris Mahieu, is een Vlaming die al sinds 2006 in Italië woont. Hij volgde een universitaire opleiding vertaler Engels-Italiaans en in Italië een professionele opleiding tot immobiliënmakelaar. Sinds 2009 begeleidt hij klanten uit heel de wereld bij de aankoop van hun woning, vakantiehuis of villa in Italië. Zijn ervaring en talenkennis zijn een zekerheid voor de klant tijdens het avontuurlijke aankoopproces. 

Ons kantoor is gevestigd in midden-Italië, in de regio Toscane. We zijn actief in alle bij buitenlanders populaire regio’s van Italië zoals Abruzzen, Toscane, Apulië, Ligurië, Emilia-Romagna, Umbrië, de Marken, Piëmont, Lazio, Trentino-Zuid-Tirol, Sardinië en Sicilië.
De voorbije jaren hielpen we klanten hier een stekje te verwerven. Wij staan klaar om ook voor jou om een geschikt plaatsje in Italië te vinden.Vermijd misverstanden of onaangename verrassingen bij de aankoop van je huis in Italië en laat je bijstaan door een Nederlandstalige makelaar ter plaatse. Vertrouw op de ervaring en de diensten van Italy House Hunting.
Your Italian dream, our passion.

Lees hier meer over ⇨ onze diensten ⇦.