Een nieuwe thuis nabij Peschiera del Garda


Home near Peschiera del Garda
Dit jaar schonk ons werk ons veel voldoening met het bijstaan van onze Italiaans-Amerikaanse klant, Carmen. We zochten niet alleen een nieuw huis om er haar tijd als gepensioneerde door te brengen (hoewel ze persoonlijk weigert met pensioen te gaan of het pensioen te noemen). We hielpen ook om de volgende stap in haar leven, verhuizen naar Italië met haar geliefde hond Stella, zo vlot mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk moesten we eerst een geschikt huis vinden voor Carmen en Stella. Dat is tenslotte wat we bijna dagelijks doen. Dus na een paar maanden zoeken en huizen bezoeken, vonden we wat Carmen wilde. Vanaf morgen wordt deze tuin de nieuwe thuis van Stella, die op dit moment naar Europa reist.

Daarnaast hebben we geprobeerd Carmen op het juiste spoor te zetten voor tal van andere zaken waar je mee te maken krijgt als je van het ene continent naar het andere verhuist. Terugkijkend op een eindeloze reeks WhatsApp-berichten en foto's, voelen we ons bevoorrecht dat we Carmen, een lieve, dankbare vrouw, hebben mogen bijstaan, want ze heeft ons vriendschap en veel werkplezier teruggegeven. We hebben veel kleine en mooie momenten gedeeld, zoals de dag dat Carmen haar bankrekening in Italië kreeg samen met haar bankkaart, de notariële akte, de auto die ze kocht en de spullen voor het huis, het ophalen van haar vuilniscontainers bij de gemeente, de overname van de energiecontracten, mensen vinden die wat klusjes in huis kunnen doen, ...
Deze dagen zijn absoluut een emotionele achtbaan voor Carmen, voor haar dochters die in Florida blijven, en voor Stella. Onze gedachten zijn bij jullie. We kunnen niet wachten om je terug te zien aan het Gardameer.

Geniet van je nieuwe leven in Italië!!

Graag willen we ook Federico vernoemen, de makelaar voor de verkoper in deze samenwerking, die veel meer deed dan wat van een makelaar wordt verwacht. Het is niet vanzelfsprekend om alleen maar aardige mensen in je baan te vinden. Maar samenwerken met mensen als Federico, maakt ons werk zo mooi. Bedankt Federico!